Новости

Институт Охрид вработува: Конкурс за проектен координатор!

12.09.2019

Институт Охрид распишува конкурс за проектен координатор. Рок на аплицирање: 20.09.2019

Повик за учесници на вториот циклус на Школата за економска слобода и човекови права!

05.08.2019

Пријавете се на вториот циклус на Школата за економската слобода и човекови права!

Учесниците од првата Школа за економска слобода и човекови права успешно го завршија првиот циклус!

30.07.2019

Со многу насмевки и ентузијазам ја заокруживме првата Школа за економска слобода и човекови права!

Семинар „Лидерство во избори“

15.04.2019

Од 12 - 14 април 2019 година се одржа семинарот „Лидерство во избори“

Успешно го заокруживме и вториот модул од програмата „Млади балкански лидери“!

24.06.2019

Институтот ОХРИД заедно со своите партнери, Институтот за политика од Софија, општина Струмица, општина Стари Град и Асоцијација БестСелер од Белград го организираше вториот модул од проектот „Млади Балкански Лидери” кој се одржа од 16 до 22 јуни во Ниш, Република Србија.

Успешно заврши петтиот циклус на Школата за млади политичари!

24.04.2019

Со гордост би сакале да објавиме дека учесниците во петтиот циклус на Школата за млади политичари со завршната дебата успешно ја завршија Школата!

Политичките подмладоци се заложија за слободни, фер и демократски избори

15.04.2019

29 подмладоци на политичките партии ја потпишаа Декларацијата за слободни, фер и демократски избори.

Повик за пријавување на првата Школа за економска слобода и човекови права!

01.04.2019

Институтот Охрид со големо задоволство го објавува повикот за првата Школа за економска слобода и човекови права! Рок за пријавување: 26.04.2019 година.

Заокруживме уште два циклуси на Школата за млади политичари!

27.03.2019

Институтот Охрид со гордост објавува дека заокруживме уште два циклуси на Школата за млади политичари!