Новости

Лидерска средба меѓу подмладоците по повод Меѓународниот ден на толеранцијата

16.11.2017

Институт Охрид организираше Лидерска средба со претседатели и претставници од политичките подмладоци по повод Меѓународниот ден на толеранцијата

Конкурс за ангажирање на проектен асистент

31.10.2017

Конкурсот е отворен до 15.11.2017

Изборна симулација на локални избори 2017

31.10.2017

Институт Охрид организираше симулација на локални избори во периодот од 20 - 22 октомври 

Започна првата Школа за објективизам: „Кој е Џон Галт?“

23.10.2017

Институт Охрид во соработка со Балкански објективистички центар и Институтот Ејн Ренд годинава организираат прва Школа за објективизам во Република Македонија

No Hate: Тренинг за препознавање и спречување говор на омраза

04.10.2017

Пријавете се за еднодневен тренинг за препознавање и спречување на говор на омраза помеѓу политичките подмладоци!

Декларација за фер, слободни и демократски избори помеѓу политичките подмладоци

02.10.2017

Декларација за слободни и фер избори помеѓу претседателите на подмладоците на политичките партии

Повик за набљудувачи на локалните избори 2017

22.09.2017

Инстиут Охрид објавува повик за набљудувачи на локалните избори 2017

И официјално започна Лидерската академија 2017!

19.09.2017

Со првиот модул во Струмица, кој се одржа од 15-17.09.2017, официјално започна Лидерската академија 2017.

Конкурс за првата Школа за објективизам: Кој е Џон Галт?

19.09.2017

Пријавете се за првата Школа за објективизам: Кој е Џон Галт?