Новости

Професорот Грегори Салмиери како предавач на отворениот час на Школата за објективизам во Скопје

22.11.2017

Професорот Грегори Салмиери беше гостин-предавач во рамките на Школата за објективизам: Кој е Џон Галт?

Лидерска академија 2017: Лидерство со интегритет

20.11.2017

Од 17 до 19 ноември, во Охрид, се одржа вториот модул на Лидерската академија 2017 година

Лидерска средба меѓу подмладоците по повод Меѓународниот ден на толеранцијата

16.11.2017

Институт Охрид организираше Лидерска средба со претседатели и претставници од политичките подмладоци по повод Меѓународниот ден на толеранцијата

Конкурс за ангажирање на проектен асистент

31.10.2017

Конкурсот е отворен до 15.11.2017

Изборна симулација на локални избори 2017

31.10.2017

Институт Охрид организираше симулација на локални избори во периодот од 20 - 22 октомври 

Започна првата Школа за објективизам: „Кој е Џон Галт?“

23.10.2017

Институт Охрид во соработка со Балкански објективистички центар и Институтот Ејн Ренд годинава организираат прва Школа за објективизам во Република Македонија

No Hate: Тренинг за препознавање и спречување говор на омраза

04.10.2017

Пријавете се за еднодневен тренинг за препознавање и спречување на говор на омраза помеѓу политичките подмладоци!

Декларација за фер, слободни и демократски избори помеѓу политичките подмладоци

02.10.2017

Декларација за слободни и фер избори помеѓу претседателите на подмладоците на политичките партии

Повик за набљудувачи на локалните избори 2017

22.09.2017

Инстиут Охрид објавува повик за набљудувачи на локалните избори 2017