Четврто предавање на Школата млади политичари
31.01.2020

Четврто предавање на Школата млади политичари

Тема на денешното предавање на Школата за млади политичари се општествените и политички теории, како и критериумите за влез во Европската Унија, а предавач е . Проф. д-р Иван Дамјановски.