Второ предавање од Школата за млади политичари
26.12.2019

Второ предавање од Школата за млади политичари

Денес се одржа второто предавање на шестиот циклус од Школата за млади политичари.


На овој час младите политичари имаа можност да го проследат предавањето на проф. д-р Ненад Марковиќ.
Тема на денешното предавање е политичката култура.