Young Balkan Leaders“ Симбол за заедништво, симбол за надеж, симбол за пријателство и успех.
23.02.2020

Young Balkan Leaders“ Симбол за заедништво, симбол за надеж, симбол за пријателство и успех.

Младите лидери го комплетираа модулот од Програмата “Young Balkan Leaders“, програма која влева надеж дека младите лидери обединети како никогаш до сега ќе бидат креатори на нови промени и напредни општествени цели.

На завршната царемонија, младите лидери од трите земји имаа можност да ги презентираат своите ставови и импресии од целокупниот проект на програмата Еразмус +.

Голема чест и задовоство на младите лидери им приреди Еврокомесарката за иновации, култура, образование и млади, госпоѓата Марија Габриел која ги додели сертификатите за комплетирање на Програмата. Таа во своето излагање ги поддржа и ги поздрави младите лидери и воедно ги повика да останат детерминирани и доследни на