Институт Охрид со голема чест го објавува почетокот на четвртиот модул од програмата „Young Balkan Leaders“.
17.02.2020

Институт Охрид со голема чест го објавува почетокот на четвртиот модул од програмата „Young Balkan Leaders“.

Институт Охрид со голема чест го објавува почетокот на четвртиот модул од програмата „Young Balkan Leaders“. И овој пат младите лидери од 3 држави ќе имаат можност да ги надоградат своите знаења, да ги разменат своите размислувања и ставови како и да го надградат своето знаење во многу нови и разновидни области.