Започна новиот циклус на „Школата за економска слобода и човекови права“
19.09.2019

Започна новиот циклус на „Школата за економска слобода и човекови права“

Институт Охрид со голема чест и задоволство објавува дека започна новиот циклус на „Школата за економска слобода и човекови права“

Првото предавање помина во одлична атмосфера заедно со Јанаки Митровски, адвокат кој говореше на темата „Зошто слобода и човекови права“