Почна третиот модул од програмата „Young Balkan Leaders“, во склоп на Erasmus+
15.11.2019

Почна третиот модул од програмата „Young Balkan Leaders“, во склоп на Erasmus+

Институт Охрид со голема чест го објавува почетокот на третиот модул од програмата „Young Balkan Leaders“. На овој модул младите лидери од 3 држави ќе имаат можност да ги надоградат своите знаења, да ги разменат своите размислувања, како и да научат многу нови работи во разновидни области