Четврто предавање на „Школата за економска слобода и човекови права“
24.10.2019

Четврто предавање на „Школата за економска слобода и човекови права“

На денешното предавање учесниците на “Школата за економска слобода и човекови права“ имаа можност да се запознаат со темите поврзани со„Европските вредности и Копенхашките критериуми за влез во ЕУ“ со проф д-р Иван Дамјановски.