Новости

Успешно заокружена првата Школа за објективизам: Кој е Џон Галт?

25.12.2017

На учесниците на првата Школа за објективизам им беа врачени сертификатите за успешно завршување на Школата за објективизам: Кој е Џон Галт?

FIT TO LEAD: Движејќи се кон заедничка цел!

21.12.2017

На 20 декември се одржа завршната церемонија на доделување на сертификатите на третата генеранција на Лидерската академија

Лидерска академија 2017: Заокружен третиот модул за лидерството!

11.12.2017

Третиот и последниот модул на Лидерската академија се одржа викендов во Битола

Платформата на граѓански организации за борба против корупција го одбележа Меѓународниот ден за борба против корупција

07.12.2017

Платформата на граѓански организации за борба против корупција преку конференцијата „Заробена држава: Политички, социјални и економски интереси“ го одбележа Меѓународниот ден за броба против корупција.

Професорот Грегори Салмиери како предавач на отворениот час на Школата за објективизам во Скопје

22.11.2017

Професорот Грегори Салмиери беше гостин-предавач во рамките на Школата за објективизам: Кој е Џон Галт?

Лидерска академија 2017: Лидерство со интегритет

20.11.2017

Од 17 до 19 ноември, во Охрид, се одржа вториот модул на Лидерската академија 2017 година

Лидерска средба меѓу подмладоците по повод Меѓународниот ден на толеранцијата

16.11.2017

Институт Охрид организираше Лидерска средба со претседатели и претставници од политичките подмладоци по повод Меѓународниот ден на толеранцијата

Конкурс за ангажирање на проектен асистент

31.10.2017

Конкурсот е отворен до 15.11.2017

Изборна симулација на локални избори 2017

31.10.2017

Институт Охрид организираше симулација на локални избори во периодот од 20 - 22 октомври