Новости

Семинар- Градење на капацитетите на младите политичари

09.12.2020

Семинар за градење на капацитетите на  младите политичари

Работилница за односи со јавноста

03.12.2020

Градење на капацитетите на младите политичари во областа на медиумите и односите со јавноста.

Мулти партиски онлајн кафе средби

03.12.2020

Онјалн мулти партиски кафе средби со Алумни клубот на Инситут Охрид

Декларација за фер и демократски избори 2020

03.12.2020

Триесет и три претседатели на политичките подмладоци ја потпишаа декларацијата за фер и демократски избори 

Youth PASSION - Партнерство за социјално вклучување и вмрежување.

03.12.2020

Млади луѓе од Република Северна Македонија и Република Бугарија заедно, со надминување на сите меѓусбни разлики придонесуваат за вмрежување и соживот помеѓу сите млади од овие две држави како и Балканот.

Мултипартиски онлајн дебати

16.11.2020

Институт Охрид ги организираше онлајн мулти-партиските дебати на широк спектар на теми за дискусија.

Продолжуваме со вториот дел од денешното предавање на модулот “Young Balkan Leaders“

18.02.2020

Младите лидери ќе имаат можност да го слушнат предавањето на Проф. д-р Тимчо Муцунски, кој елаборира на темата : Право и владеење на правото.

Нов ден и нови предизвици за учесниците на “Young Balkan Leaders“

18.02.2020

Денес младите лидери ќе имаат можност да дискутираат околу важноста и потребата на спортот во едно општество. Денешното предавање на модулот “Young Balkan Leaders“ ќе го одржи директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски