Новости

Продолжуваме со вториот дел од денешното предавање на модулот “Young Balkan Leaders“

18.02.2020

Младите лидери ќе имаат можност да го слушнат предавањето на Проф. д-р Тимчо Муцунски, кој елаборира на темата : Право и владеење на правото.

Нов ден и нови предизвици за учесниците на “Young Balkan Leaders“

18.02.2020

Денес младите лидери ќе имаат можност да дискутираат околу важноста и потребата на спортот во едно општество. Денешното предавање на модулот “Young Balkan Leaders“ ќе го одржи директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски